CUPRA teasar Tavascan

För första gången någonsin kommer Primavera Sound, Europas ledande musikfestival i Barcelona, även att genomföras i Madrid. CUPRA och Primavera Sound presenterar de båda festivalernas line-up samt en glimt av CUPRAs framtid med Tavascan och Metahype – under konceptet ”Mirroring you, I’ll be your mirror”.

  • CUPRA och Primavera Sound presenterar 2023 års line-up under konceptet ”Mirroring you, I’ll be your mirror”
  • CUPRA Tavascan är närmare än någonsin, en dröm som snart kommer att bli verklighet
  • CUPRA kommer att lansera Metahype nästa år, en ny samarbetsplattform i metaverse

Martorell, Spanien 2022-11-29, CUPRAs samarbete med Europas ledande festival Primavera Sound går in i nästa kapitel 2023, som öppnar upp för nya spännande möjligheter.

Primavera Sound kommer att presentera den senaste och bästa musiken inte bara i Barcelona, utan för första gången någonsin, i Madrid. CUPRA och Primavera Sound presenterar de båda festivalernas line-up, samma för båda städerna, samt en glimt av CUPRAs framtid i en ny, dynamisk upplevelse; en video som blandar den verkliga och virtuella världen.

Festivalerna, i två ikoniska städer, speglar varandra och återspeglar evenemangens lanseringskoncept: ”Mirroring you, I’ll be your Mirror”.

Storyn utspelar sig i CUPRAs Metahype, en reflektion av den verkliga världen i ett förstärkt digitalt landskap, där två avatarer använder CUPRA Tavascan för att köra till de virtuella PRIMAVERA SOUND-festivalerna i Barcelona och Madrid.